etc

Sarah&Sandro

Verleden zaterdag mocht ik het huwelijk van Sarah en Sandro fotograferen. De voorbereidingen startten op hun flat in Veurne. We wilden foto's gaan nemen in het natuurdomein van de Blankaart in Woumen en een ideetje van mij om daar ook de firstlook te doen zagen ze gelijk zitten! Sarah verschool zich even in het bos terwijl de iets later aangekomen Sandro postvatte op de mooie brug over het meertje. Enkele momenten later was de verrassing des te groter toen hij Sarah voor het eerst mocht aanschouwen. Na de fotoshoot kon het koppel plaatsnemen in de Citroen DS om naar de burgerlijke plechtigheid in Veurne te rijden. Nog wat foto's met de familie en vrienden in Veurne en daarna reed het gezelschap naar de hoeve De Roode Poorte in Meetkerke. Daar had een pracht van een ceremonie plaats in een mooi polderlandschap. Begeleid van de pakkende zangpartij en pianospel van Marieke Bresseleers en vele anekdotes van familie en vrienden zworen zij elkaar eeuwig trouw. De weergoden zorgden ervoor dat de receptie tot bijna valavond buiten kon blijven doorgaan.

Sarah en Sandro, nogmaals proficiat en veel plezier met de voorproevertjes.

SARAH&SANDRO 25
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.