etc

Hanne&Wladimir

Vorige week mocht ik het huwelijk van Hanne en Wladimir fotograferen. Een tijdje terug had ik reeds een fotoshoot gedaan met hen om hun uitnodiging te ontwerpen. En daar had ik algauw door dat ze beiden verzot zijn op paarden maar dan elk op hun eigen manier. Bij Wladimir zitten die verstopt onder de motorkap van classy oldtimers waar hij graag de moersleutel opzet en van Hanne doet haar hart een sprongetje bij de jumpingpaarden. Deze ingrediënten zorgden voor de indrukwekkende manier om het koppel naar de Kerk in Zwevegem Knokke te vervoeren. In de ochtend kwam Wladimir zijn bruid oppikken en konden we de fotoshoot gaan inblikken. Tegen de tijd dat we terug bij haar ouders kwamen stonden een huifkar en een ware ruitersstoet klaar om het koppel in hun cabrio te begeleiden naar de mis. De mis werd opgeluisterd met de zang van zangeres Iana. Na een hartverwarmende misdienst konden we de tocht aanvatten naar Le Saulchoir waar in de kasteeltuin nog net tijd was voor wat familiefoto's. De receptie en avondfeest konden daarna van start gaan. Familie en vrienden konden getuige zijn van hilarische acts en Wladimir liet zijn bruid maar al te graag rondspinnen tijdens de openingsdans. Hanne en Wladimir, nogmaals proficiat en bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Hanne&Wladimir 27
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.