etc

Sofie&Tom

Zaterdag mocht ik het huwelijk van Sofie en Tom vastleggen. Jaren geleden had ik het huwelijk van haar nicht Lien mogen fotograferen. Maar vandaag hadden Tom en Sofie hun mooiste dag ingekleed met het thema lente, groene blaadjes en zingende vogels in de bomen. In de vroege ochtend kwam Tom zijn aanstaande oppikken met de bus om in Kortrijk te gaan trouwen voor de wet in het stadhuis. Bij het buitenkomen werden we even verrast door een aprilse bui maar dat kon de pret niet drukken. We hadden de fotoshoot gepland in het Kasteel van Rumbeke vlakbij de ouderlijke woonst van Sofie. Grappig genoeg waren daar ook 'Lovebirds' opgesteld in de tuin. Na een snel hapje luidden de klokken in Rumbeke voor hun Kerkelijk huwelijk. Na de dienst ging het feestgezelschap richting feestzaal Maelstede voor de receptie en avondfeest. Daar had men nog een 'blind date' in petto voor het koppel, maar Tom liet zich niet in de luren leggen en koos feilloos de 'ware' uit de gewillige partijen.

Sofie en Tom, ik wens jullie langs deze weg proficiat en vele mooie jaren toe. Veel plezier met de voorproevertjes.

SOFIEenTOM 32

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Shanah&Anthony

Zaterdagochtend werd ik op deze lentedag in de vroegte verwacht in het landelijke Schuiferskapelle nabij Tielt. Daar waren de voorbereidingen aan de gang bij de ouders van de bruid Shanah. Vandaag kwam Anthony met de bus zijn aanstaande oppikken om samen met familie en vrienden hun jawoord te gaan geven in het mooie Huis Mulle der Terschueren in Tielt. Na een korte receptie en een hapje thuis trokken we naar het Kasteel van Poeke om wat foto's te gaan nemen. Daarna ging het feestgezelschap richting Salons ten Boogaerde in Kortemark waar de recepties en het avondfeest doorgingen. Ik wou jullie nogmaals bedanken dat ik erbij mocht zijn en wens jullie veel kijkplezier met de voorproevertjes!

IMGL0958Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.