etc

Hannelore&Thijs

Verleden zaterdag mocht ik het huwelijk van Hannelore en Thijs vastleggen. Hun gezamenlijke passie was kajakken en dat werd ook het thema van huwelijk. Ik was erbij van bij het klaarmaken van de bruid bij haar ouders in Langemark-Poelkapelle. Daar pikte Thijs zijn bruid op om dan samen de fotoshoot te gaan doen in de kajakclub van Harelbeke. Tussen de paddles en co konden we even schuilen voor een regenbui, toen deze over was zijn we ook nog vlug even kerstmarkten in Kortrijk. Daarna was een ceremonie gepland voor familie en vrienden in de Feestzaal Vaernewijck. De vrienden en familievan het koppeltje mochten de houten minitweepersoonskajak doorgeven aan elkaar en droegen zo hun steentje bij tot het aanschuiven van de ringen. Daarna kon het feest losbarsten en werd er duchtig gedanst en ambiance gemaakt tot waarschijnlijk in de vroege uurtjes.
Hannelore en Thijs, ik wou jullie langs deze weg nogmaals proficiat wensen en veel plezier met deze kleine selectie!

Hannelore&Thijs 28Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.