etc

Almost from Russia with loveTerug in België! Verwelkomd door een ware wolkbreuk en temperaturen die lager liggen dan op de Noordpoolcirkel. Maar we hebben ons goed geamuseerd en nu volgen ettelijke uren voor de mac om de foto's te tunen. De reis was de moeite waard en is heeft in alle opzichten zijn verwachtingen ingelost. Ongerepte natuur met een zeer gevarieerde vegetatie, desolate streken met wegen waar maar geen einde aan komt. En zo'n twintigtal bruine beren voor de lens. Ik zal voor het gemak een nieuwe gallerij aanmaken met bruine beren. De rest van de foto's met onder andere landschappen komen later onder de categorie reizen. Now back to work! De congé duurt niet eeuwig...
Comments

Finland here we come!

Oef het is zover, morgenochtend zal ik vertrekken naar Finland met een goeie vriend. Het wordt een zeer gevarieerde trip met als start een bezoek aan vrienden in Helsinki. Daarna gaat het met een binnenlandse vlucht richting Lapland. Als alles goed gaat zoals we hebben gepland zou er binnenkort een aantal foto's op de site komen over een dier dat mij al jaren boeit.
In Canada kwam ik al meerdere malen zijn zwarte broer tegen, maar toen ten tijde was ik niet echt voorbereid op een ontmoeting met een beer. Laat staan om hem dan deftig op foto te krijgen. Deze keer heb ik mij voorbereid en gaan we (begeleid) een gebied binnentrekken waar een grote activiteit is van bruine beren. In het niemandsland tegen de grens van Rusland is er een ruim gebied waar ze nog relatief weinig problemen hebben met de almaar groeiende territoria van de mens.
Binnen een twee weken zal ik dus hopelijk wat resultaten online kunnen plaatsen.
Wish me luck!

Comments

Even wat nieuw leven blazen in de site


Het was al een heel tijdje geleden dat ik nog wat nieuw materiaal op de site heb gezet. Mijn tijd was verdeeld over mijn regulier werk en daarbuiten heb ik mij wat meer toegelegd op reportagewerk en portretfotografie. Mijn recent aangeschaft draadloos Canon flitssysteem heeft mij daar zeker bij geholpen. Ik heb mij de laatste maanden flink verdiept in flitstechniek en hoe je dit op reportage aanpakt. Dit alles zonder beperkt te zijn door veel gewicht mee te moeten zeulen. Ik kan de mensen die hier interesse voor hebben verwijzen naar het Strobist-fotoblog. Het is een inspiratie/verslaving.
Ik heb een nieuwe pagina bijgevoegd waarop ik reeds enkele resultaten heb staan. Vanaf nu zal ik af en toe wat portetten plaatsen, als ik er heb tenminste. Check out de portretten via de menubalk.
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.