etc

wuivend vlas

Deze foto zal misschien niet veel mensen iets zeggen. Voor mij is het eerder het gevoel dat ik heb bij dit beeld die telt, mijn reeds jaren geleden overleden grootvader was werkzaam in het vlas. Dit vlasveld ligt dichtbij waar hun boerderij ooit stond, reeds een paar zomers bloeit hier in de voormiddag het vlas. Vandaag had ik de camera mee maar had de wind er een eigen idee over hoe de foto zou worden. De wiegende blauwe kopjes geven de windvlagen vorm. Ongelofelijk hoe in deze wuivende warboel de bijen ongestoord van bloem tot bloem kunnen navigeren.

Comments

zotternie

Een paar weken geleden was het al zo'n warm weertje dat ge der zotte dingen van begint te doen. Gek genoeg geraak je met zo'n dingen op explore van Flickr.
Mis dat weertje al intussen Happy.

Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.