etc

Kelly&David

Zaterdag mocht ik het huwelijk van Kelly en David fotograferen. Kelly maakte zich klaar bij haar papa thuis. Doordat de wet al op een andere dag was voltrokken zaten we wat ruimer kwa tijd wat altijd aangenaam is. Al snel kwam de bus de straat ingereden en kon David zijn aanstaande aanschouwen. De huwelijksplechtigheid had plaats in de kapel van Hof Ter Spieghele in Rodenburg. Daarna hadden we de fotoshoot gepland in de Gavers en ook een korte stop in Blue Woods Hotel zorgde voor nog wat leuke portretten. Daarna ging het feestgezelschap richting feestzaal Huis van Wonterghem in Kuurne voor de receptie en avondfeest.

Kelly en david, ik wens jullie langs deze weg proficiat en nog vele mooie jaren toe. Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Veel plezier met de voorproevertjes.

Kelly&David 60Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.