etc

Karen&Ward

Het trouwseizoen ging vorige zaterdag van start met als eerste huwelijk dat van Karen en Ward. Vroeg in de ochtend kwam ik in Poperinge aan bij Karen haar ouders om de laatste voorbereidingen vast te leggen. Ward kwam zijn aanstaande begroeten en samen vertrokken we voor de fotoshoot naar de Ieperse Vesten. In de namiddag luidden de klokken van de O.L.V-Kerk in Poperinge en ging hun trouwmis van start. De mis werd begeleid door de ontroerende muziek van de band Dominosound. Daarna ging het gezelschap naar de feestzaal van Maelstede in Kuurne, voor de recepties en het avondfeest. Karen en ward, ik wens jullie langs deze weg nogmaals proficiat met jullie huwelijk en veel plezier met deze korte preview van jullie fotoreportage!


Karen_en_Ward 30Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.