etc

Explore op FlickrEergisteren heb ik de bovenstaande foto gemaakt in Gare Lille Flanders. Ik was van plan de foto/video-expo 'Le passage du temps' te bezoeken vlakbij in het oude postgebouw. Jammer genoeg was die dag enkel privébezoek toegelaten. Dan ben ik maar in de buurt wat gaan wandelen. Tot mijn oog viel op een afgeleefde trein die moederziel alleen stond in het station. Terwijl ik mijn breedhoek op mijn toestel aan het steken was, kwam een spoorwegarbeider vragen wat ik ging fotograferen. Als je er elke dag op kijkt zie je dit natuurlijk als niet echt speciaal natuurlijk.
Thuisgekomen heb ik deze foto op mijn Flickraccount geplaatst. Buiten dat ik mijn foto's plaats op deze website plaats ik geregeld daar ook foto's omwille van de reacties en het feit dat je er enorm veel andere foto's ontdekt.
Nu is het aantal foto's die daar wordt gepost onbevatbaar groot. Laatst stond in de krant dat de 2 biljoenste foto erop was gekomen, om maar te zeggen. Dus de kans dat je foto veel reacties krijgt is eigenlijk niet zo groot. Daarom dat ze iets bedacht hebben om de foto's die toch iets meer opvallen in de kijker te zetten, namelijk interestingness. De Interestingness van een foto hangt van vele factoren af maar zorgt ervoor dat je foto op Explore geraakt waar de betere foto's van de week terechtkomen. En dit is mij overkomen met deze foto Happy. Als je ooit eens een verloren kwartiertje hebt laat je dan eens verrassen de schoonheid die je kan vinden op Explore.


Comments

Een congédag gevuld met gasmaskers, colorgels en veel sillyness

Ik ben vandaag om een set kleurfilters gereden naar servix (Aartselaar). Ben blij dat ik eindelijk die dingen kan gebruiken want was al een tijdje op zoek ernaar. Flitsen wordt nu weer wat creatiever! In het terugrijden ben ik met ne goeie maat wat silly gaan doen in een verlaten fabriek met de volgende foto tot gevolg.


Comments

tweeduizend.be kiest voor petrol

Vandaag staat op het algemene fotoblogproject 'tweeduizend' één van mijn foto's van de reeks uit Petrol. Het is een origineel project waar leuke stadsbeelden als een soort fotokalender worden voorgesteld. Waarvoor dank aan de mensen van 'tweeduizend.be'

Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.