etc

Petrol

Dit weekend heb ik een locatie bezocht die ik al een tijdje in gedachten had. De haven ten Zuiden van Antwerpen waar de oliebedrijven zijn gevestigd. Temidden van de nog in werking zijnde bedrijven zoals Q8 en co bevindt zich een verlaten site.
Enkele sfeerbeelden vind je bij Petrol in Urban /industrie

Comments

2 kleppers van formaat

Gisteren was ik nog in de 'Koningin de badsteden'. Nadat ik een voor mij wat minder bekende kant (haven) had bezocht ben ik toch even 't stad binnengewandeld. Ik vond er het nieuwe boek van Stephan Vanfleteren, ik had het laatste exemplaar te pakken. Ik had eerder al gelezen in de Morgen dat het in zowat een week tijd overal uitverkocht was dus dit was een meevallertje. Ik heb altijd al een bewondering gehad voor de manier waarop hij karakterkoppen kan vastleggen. Klassewerk waar je hier wat staaltjes kan van bekijken.
Ik ben ook al sinds Juli op zoek naar het nieuwe fotoboek 'Leven een reis door de tijd' van Frans Lanting. In Finland had ik het gevonden maar de kilootjes konden echt niet meer mee met het vliegtuig. Sindsdien heb ik al Fnacs, Furet du Nord (Lille) bezocht in Frankrijk, België, zonder veel succes. Tot ik gisteren boekhandel Corman vond waar ik nog een exemplaar op de kop kon tikken. Hij heeft de wereld rond dieren, bacteriën, lavastromen landschappen vastgelegd die een blik werpen op hoe de evolutie alles rondom ons heeft gevormd. Droom even weg op een vreemde planeet die de onze is. Klik hier voor een voorproefje
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.