etc

Photokina impressies

Gisteren ben ik met vriend Tom Desnoeck naar Photokina in Keulen geweest. Tom is al een halve veteraan in die dingen, voor mij was het de eerste keer op deze beurs.
Enkele beeldjes van ter plekke.

De stand van ??? alwaar men geen CF-kaartje in de nieuwe 5D mark II mocht steken om thuis de 21 megapixel beelden eens beter te bekijken SadDe 500mm lens die zo'n 10 keer meer zoomt dan mijn 17-55 mm IS 2.8Canon promotiemeisjes op 500 mmEen crop van de vorige shot, ge kunt de haartjes tellen.Dezelfde promomeisjes op 55 mm ergens ginderachter HappyVrouwelijke lichtstatieven met hoog bouncegehalte HappyEpoca from Italy maakt verbluffende trouwalbums.De stand van Hasselblad stelt de betaalbare H3DII-31 medium formaat camera voor ('slechts' 11.995 euro voor 39 megapixel! mét 80 mm lens). Men kon meedoen aan een testshoot alwaar men deze fenomenale camera ter hand kon nemen om onderstaand model te fotograferen. Indien men deze test deed maakte men kans op een gratis toestel, ik kan maar dromen van winst nietwaar.
Ik heb de vergrotingen gezien op een Epson grootformaatprinter en was serieus onder de indruk. Nog nooit zo'n details gezien. Shame on me met mijn 30D Happy

Comments

Poker faces

Ik heb hier er al een eindje zitten op broeden. Ik ben altijd al een beetje fan geweest van de Sopranos en zo. Dus wou ik eens een shot in die sfeer brengen. Nu ik alle props gevonden had kon ik aan de slag. Benodigdheden voor dit shot waren 2 flitsparaplu's, 1 softbox en superclamp, pokerstuff, appelsap en een replicapistool. Setup shot vind je eronder.
I didn't get hurt in this shot!En nog een bewerkte versie om de achtergrond te onderdrukken.


Comments

Even uitgewaaid

Ik ben even naar Normandië en Bretagne gaan uitwaaien voor een paar dagen. Eigenlijk heel raar dat ik nog niet verder dan Mont St. Michel ben gereden aan de Frans Atlantische kust. Ik heb eerst Etretat bezocht waar de albasten olifant zijn slurf in de zee steekt. Daarna ben ik naar Ile de Brehat gegaan waar je na 15 minuten met de ferry kan genieten van een eilandje zonder auto's. Het noorden van het eiland is een uurtje stappen en levert bij zonsondergang een paar schone momenten vanop de roze granieten rotsen. Overdag komen er vele dagjesmensen maar 's avonds kan je er gerust een hele avond ongestoord foto's nemen. Daarna heb ik Bretagne doorkruist richting Carnac op zoek naar dolmen, menhirs en ander rondslingerend gesteente Happy. De nabije Cote Sauvage was de mooie afsluiter van deze korte uitstap. Enkele beelden zie je hieronder. De rest komt in een galerij bij de reizen.


Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.