etc

Annelies&Stijn

Eerder deze zomer trouwde Thomas, de broer van Annelies en ditmaal was het de beurt aan Annelies en Stijn om elkaar het jawoord te geven. Maar het jawoord geven aan een vrijwillige brandweerman gebeurt niet in alle stilte Happy.
Stijn pikte de bruid op met de brandweerwagen en éénmaal aan het stadhuis vormden de collega's een erehaag voor het koppel. Na een kort bezoekje aan de kazerne vertrokken we naar Brugge voor de fotoshoot, Annelies hield hier nog altijd veel leuke herinneringen aan over uit haar studententijd. 's Avonds trok het feestgezelschap naar Salons ten Boogaerde.

Stijn en Annelies, ik wens jullie hierbij nogmaals proficiat toe en veel kijkplezier!

Annelies&Stijn 6Klik hier voor het vervolg...
Comments

Hannelore&Kurt

Vorig weekend mocht ik het Kerkelijk huwelijk en de recepties van Hannelore en Kurt fotograferen. De feestelijkheden speelden zich af in het landelijke Outrijve. Het feestgezelschap werd met een tractortje en huifkar naar het pittoreske Kerkje gevoerd, waar een heel warme en unieke Kerkelijke plechtigheid plaatsvond. Daarna was het slechts een kort ritje terug naar de Kasteelhoeve om de recepties van start te laten gaan. Deze keer is de reportage vooral zonder poseren verlopen om zoveel mogelijk de spontaniteit te bewaren.
Langs deze weg wens ik jullie nogmaals een gelukkig leven samen toe!
Genieten jullie even mee?

Hannelore&Kurt 179
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Katelijne & Pieterjan

Een week of twee geleden mocht ik de huwelijksreportage van Pieterjan en Katelijne verzorgen. Van in de vroege ochtend waren de zusjes al in de weer met de voorbereidingen voor wat een schitterende dag beloofde te worden daar in 'Brugge die Scone'. Pieterjan kwam zijn bruidje oppikken om met de bus naar het stadhuis van Roeselare te rijden. Daarna ging het terug richting Brugge voor een korte fotoshoot in het centrum. Maar al snel luidden de klokken in de verte voor de moment supreme in de O.L.V-Kerk. Een prachtige kerkdienst later reed het gezelschap richting Salons Saint-Germain alwaar het feest van start ging.

Nogmaals mijn felicitaties en veel plezier met de voorproevertjes!

Katelijne&Pieterjan 9Klik hier voor het vervolg...
Comments

Openingscampagne Beauty by Deswarte Kappers

Het gekende salon Beauty gaat fusioneren met Deswarte Kappers. Beide teams zijn geen onbekende partijen voor elkaar en hebben in het verleden jaren met elkaar samengewerkt. Er werd een huisstijlaanpassing gedaan waarbij ik het logo in de gekende stijl heb gerestyled. Om de openingscampagne een zetje te geven hebben we een fotoshoot georganiseerd.
Kapper Glen en modellen én kapsters Silke en Sofie van het Deswarte team en ondergetekende zorgden voor de volgende beelden.

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Annelies & Bram

Psssst, ik heb een nieuwsje dat de cover van een glossy magazine verdient!
Dit weekend zijn Bram en Annelies getrouwd en ondergetekende kon deze blijde gebeurtenis op de foto zetten.
In het dagelijkse leven klikken beide tortelduifjes met de Macmuis in de grafische wereld, maar dat het op alle andere vlakken ook klikt daar mag je gerust van zijn.
Die twee samen zijn gelijk een 'certified PDF' krijgen drie dagen voor deadline met een lintje rond Winking. Nu genoeg 'inside jokes' uit de branche en genieten van de pics!

Nogmaals mijn felicitaties en bijt maar eens goed in die 'Big Apple'

en P.S.: er zit een voorproefje verborgen ergens voor een volgende blogpost Happy


Annelies&Bram 2Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.