etc

Eindejaarscampagne Deswarte Kappers

Voor de eindejaarscampagne van Deswarte Kappers en Beauty by Deswarte Kappers was zoals vorig jaar ook deze keer een groepsfoto van hun teams het vertrekstandpunt.
Met de in een studio genomen foto werd onderandere onderstaande bon gemaakt waarmee de klanten van allerlei cadeauacties kunnen genieten bij hun bezoek aan één van de beide salons.


staandeA4opplexieindejaarsfoto
Comments

Openingscampagne Beauty by Deswarte Kappers

Het gekende salon Beauty gaat fusioneren met Deswarte Kappers. Beide teams zijn geen onbekende partijen voor elkaar en hebben in het verleden jaren met elkaar samengewerkt. Er werd een huisstijlaanpassing gedaan waarbij ik het logo in de gekende stijl heb gerestyled. Om de openingscampagne een zetje te geven hebben we een fotoshoot georganiseerd.
Kapper Glen en modellen én kapsters Silke en Sofie van het Deswarte team en ondergetekende zorgden voor de volgende beelden.

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Website design Coiffure Artistique

Een tijdje terug deed ik de restyling van Coiffure Artistique te Rumbeke. Vandaag stel ik de nieuwe website van hun salon te Rumbeke voor.

www.coiffureartistique.be

Comments

Fotoshoot Enora en logodesign Coiffure Artistique

Voor Coiffure Artistique te Rumbeke mocht ik laatst een logo ontwerpen. Verder hebben we in het salon een fotoshoot georganiseerd waarbij Kevin (hairdresser) en Barbara (makeup en visagie) ervoor zorgden dat het model van dienst er ‚stunning’ uitzag. Als model kozen we voor de charmante Enora Oplinus ondermeer bekend van haar puike prestaties in ‚So You Think You Can Dance’. Met het eerste beeld wilden we een moodshot bereiken met een nostalgisch ‚Audrey Hepburn’gehalte (net als Enora een belgische danseres).

Enkele resultaten!

Bovenstaande shots zijn genomen met een Canon 5D mark 2 met 70-200mm 2.8 op statief.
Een vlinderbelichting met boven een paraplu en onder een California Sunbounce werd als fill gebruikt.
Een medium softbox als zacht vullicht schuinachter en een gegridde flits op de achtergrond maakten het plaatje compleet.
Comments

Restyling Deswarte Kappers

Restyling van het logo van Kapsalon Deswarte Kappers te Torhout.

Ontwerp van de gevelcommunicatie, autobelettering en drukwerk.

Campagnedrukwerk in verschillende media.

Comments

De communies komen eraan

Niet alleen bedankingskaartjes voor uw communicant maar ook een uitnodiging voor het feest is leuk om in de bus te krijgen. Een leuke spontane foto zonder feesttenue kan daarvoor ook worden verwerkt in het ontwerp. Bij Christina gingen we even in de tuin met California Sunbounce en nog een Walimex als haarlichtje en al snel hadden we een passend beeld voor het ontwerp.

Comments

Seventies stijl geboortekaartje voor Oona

Voor de geboorte van de dochter van een bevriend koppel maakte ik de volgende geboortekaart. De stijl mocht een beetje 'jaren zeventig' zijn. Blij dat jullie tevreden zijn met julie kado en nogmaals een dikke proficiat Happy

Comments

packshot van huisstijl en drukwerk

Ik heb laatst de huisstijl van een kapsalon mogen ontwerpen. Zo wou ik eens een packshot nemen van het drukwerk. Het volgende beeld is genomen met een 70-200 en een flits door een Dave Honl speednoot komende van boven rechts het drukwerk en een blauw gegelde flits op een zwarte lastolite achtergrond. De snoot zorgt voor een spotlight effect.
Ik heb mij laatst een justinclamp aangekocht waarmee je een flits kan knijpen op bvb. een tafelrand en met een minibalhoofdje kan je dan de flits in de gewenste positie richten. Verder zorgde een witte plexiplaat voor het spiegeleffect.

Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.