etc

Een niet alledaagse verlovingsshoot

Op het einde van het vorig huwelijksseizoen deed ik de verlovingsshoot van Jonas en Sofie. Na wat ideetjes te hebben overwogen qua locatie kwam plots de beslissing om dit te doen waar Jonas al enkele maanden aan het werk was aan een project. Bij aankomst in deze scheepswerf had ik algauw door dat dit geen alledaagse uitnodiging zou worden!

Jonas en Sofie loveshoot 3Klik hier voor het vervolg...
Comments

Een gevleugelde verlovingsshoot

Op het einde van de vorige zomer deed ik een verlovingsshoot met Thomas en Sofie. Al snel kwamen we tot een gezamenlijke interesse in reizen. Daar kon ik iets mee en hun fotoshoot en huwelijksuitnodiging werd er eentje in 'travelstyle'. Voor de locatie had ik een 'vliegplein' in de buurt in gedachten. Na deze locatie al eens gescout te hebben leek vlak voor zonsondergang ideaal te zijn. Tijdens de shoot bleek er toch één en ander te bewegen van vliegtuigjes rondom ons wat uiteindelijk wel wat leuke momenten opleverde! Ik kijk alvast uit naar de maand juni voor hun huwelijk.


Klik hier voor het vervolg...
Comments

Fotoshoot op strand met Lien & Kristof

Toen de zomer nog in betere doen was ben ik eens met Lien & Kristof naar het strand getrokken voor een fotoshoot bij zonsondergang. Ik toon jullie daar graag wat foto’s van en kijk al uit naar hun grote dag in december, brrrr... Happy


Comments

Vespa and romance bring a little bit of Italy to Belgium...

Gisteren had ik een verlovingsshoot met een koppel dat gek is op het icoon der scooters, de Vespa! Op een zonovergoten dag zijn we op stap gegaan met de Vespa en zochten we de schaduwrijke plekjes op waar ik het koppel 'strobist' style heb belicht. Het gebruik van speedlites is zeer dankbaar op zulke dagen. Het werd een toffe shoot en ik moet zeggen dat zo'n Vespa toch wel een aanlokkelijke optie is om je door het drukke stadsverkeer te begeven.

Enkele platen:Speedlite als kicker linksachter en doorshietparaplu camerarechts


1 speedlite rechtstreeks op achtergrond van links en 1 doorschietparaplu van camerarechts
1 doorschietparaplu zeer dicht linksvoor koppel
1 doorschietparaplu zeer dicht linksvoor koppel

1 speedlite rechtstreeks op achtergrond van rechts (met blauwe gel) en 1 doorschietparaplu van camerarechts (met 3/4 CTOgel)
Natuurlijk licht weerkaatst via een enorme witte muur camerarechts.


Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.