etc

Julie&Burt

Vorig weekend mocht ik het huwelijk van Julie en Burt bijwonen. Nadat de voorbereidingen gebeurd waren en Julie in haar prachtige kleed werd geholpen door haar mama, kwam Burt aangereden in de Mercedes Ponton. Het kleur van de lak paste perfect bij het kleur van de hemel op deze schitterende septemberdag. Kort daarna zijn we vlakbij de foto's gaan nemen in het Sterrebos vlakbij. Even wat bijtanken en dan kon het gezelschap vertrekken onder de vakkundige begeleiding van ceremoniemeester Pieter naar de kerk in Bosmolens. Een hartverwarmende plechtigheid later kon de suite en het koppel vertrekken naar feestzaal Vaernewijck in Kuurne. De recepties en het avondfeest waren in de puntjes geregeld en het nazomerweer zorgde voor een heerlijk toeven buiten tot het aan tafel gaan. Julie en Burt, nogmaals proficiat en veel plezier met jullie voorproevertjes!

Julie&Burt 17Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.