etc

Evy&Bjorn

Afgelopen weekend mocht ik het burgerlijke huwelijk van Evy en Bjorn fotograferen. Na het stadhuis gingen we gedreven door de winden van storm Ulla naar de Cultuurfabriek voor hun fotoshoot. Ik wens jullie bij deze nog vele mooie jaren samen. Veel plezier met de voorproevertjes!

EVY&BJORN 18

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Sofie & Thomas

Een paar jaar geleden sprak fotografieliefhebber Thomas mij aan op het huwelijk van een bevriend koppel. En zie wat daarvan gekomen is twee jaar verder! Zaterdag stapten Sofie en Thomas in het huwelijksbootje, of was het nu een huwelijksvliegtuig Happy ? Wat het vervoersmiddel van hun keuze ook moge zijn, de reis van hun leven is gestart!
Voor de gelegenheid gingen we met Sambabusjes naar het stadhuis te Harelbeke waar de talrijke opkomst van bellenblazende vrienden bij de burgerlijke plechtigheid de enige natte passage werd die dag! Het busje bolde door de glooiende heuvels via de Cultuurfabriek en het Muziekbos naar het Domaine de Jaurieu waar de receptie en avondfeest doorgingen.
Nogmaals een proficiat aan jullie en de hele familie en nog een felicidades op de koop toe! Tot in het najaar voor het vervolg!


Sofie&Thomas001Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.