etc

Lien & Kristof, a 'white wedding'

Op een zwoele zomeravond had ik deze zomer hun verlovingshoot met Lien en Kristof aan het strand. Gisteren had ik de eer om hun trouwdag te mogen fotograferen, het was zo ook mijn eerste trouwshoot in een winterse sfeer.
Lien zag er met haar „white dress” fantastisch uit en paste naadloos in de besneeuwde omgeving Happy. De frisse temperaturen konden de sfeer niet drukken en ook de decapotable bus met een vree goeie chauffage bracht ons van stadhuis naar Kerk en uiteindelijk naar het Fabriekspand alwaar het feest pas goed losbarstte. Lien en Kristof jullie zijn een keitof koppel en ik heb me vree geamuseerd met jullie op jullie mooiste dag.
Veel plezier met de voorproevertjes en proficiat!!!!Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.