etc

Tineke&Stijn

Vorige zaterdag reed ik zaterdagmorgen door het glooiende landschap van de Vlaamse ardennen naar het pittoreske Onkerzele om het huwelijk van Stijn en Tineke te fotograferen. De radio berichtte over wat haat en waanzin kunnen aanrichten. De wereld zou beter in mekaar zitten moest iedereen wat meer begrip en liefde voor elkaar kunnen tonen. En dat is waar ik die dag getuige van ben geweest. Stijn kwam zijn bruid Tineke oppikken met de bus bij haar ouderlijke thuis. We reden naar de markt van Geraardsbergen waar we konden schuilen voor de fotoshoot in het Manneken Pis Museum. Onder het goedkeurende oog van hun favoriete mascotte namen we de foto's om daarna naar Smeerebbe te rijden naar het bomvolle kerkje. De misdienst was voorzien van mooie woorden, indrukwekkende zangpartijen en pianospel van Jonas Veirman. Ceremoniemeester Wen De Lathauwer en priester André leidden alles in goed banen. Bij het buitenkomen werden we verrast door vrienden, familie en een fanfare en wederom wat gedruppel. Het feest ging door in Saint-Hubert in Ronse, een zeer sfeervolle zaal alwaar er tot een gat in de nacht zal gedanst zijn met af en toe een verfrissende Stinus Tripel waar ik intussen ook vol lof van ben!
Tineke en Stijn, ik wens jullie nog veel geluk toe met elkaar en 'let love rule' !

TINEKE&STIJN 33Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.