etc

Kelly&Jens

Vorig weekend mocht ik het huwelijk fotograferen van Kelly en Jens. Kelly maakte haar klaar bij haar ouders en werd al snel opgepikt door Jens. De burgerlijke plechtigheid was in het gemeentehuis in Gits. Daarna was het tijd om tussen enkele buien door de shoot te gaan doen bij Kasteel van Wijnendaele. Het sambabusje van Boudewijn stond al klaar en daarna verzamelde de suite in de bijpassende busjes om terug naar Gits te rijden want daar luidden de huwelijksklokken voor ons koppel! Na de mis ging het naar Zaal Ten Boogaerde in Kortemark waar de recepties en avondfeest plaatsvonden.
Kelly en Jens, ik wens jullie nogmaals proficiat toe. En aan Kelly nog een speciaal woordje van dank om zo goed voor mijn papa te zorgen vorig jaar. Hij heeft al een lange weg afgelegd sinds de Medcare!

KELLY&JENS 22Klik hier voor het vervolg...
Comments

Eline & Bert

Like two lovebirds in a tree, this was meant to be…

Zaterdag mocht ik het huwelijk van Bert en Eline meemaken. Hun jarenlange liefde voor mekaar hebben ze op deze dag bevestigd door mekaar het jawoord te geven in het bijzijn van familie en vrienden in het stadhuis te Gits. Het werd een zonovergoten dag met een intiem feestje in een italiaans restaurant en een verblijf in een megachique B&B in Ieper, waar we ook de fotoshoot gedeeltelijk hebben gehouden. Ze hadden met veel aandacht voor detail een 'lovebirdthema' verwerkt in de tafelornamenten en ook de zalig versierde weddingcakes zagen eruit om van te snoepen! Ik wens jullie langs deze weg nogmaals proficiat en veel plezier met de voorproevertjes!

IMGL6815
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.