etc

Hanne&Ivo

Vorig weekend was ik er weer vroeg bij op één van de eerste lentedagen van het jaar. Die dag trouwden Hanne en Ivo te Deerlijk. Ze hadden elkaar leren kennen op de trein, dus was dit het thema van hun huwelijksdag.
Het station van Harelbeke waar ze iedere dag op weg naar het werk passeren werd zo de ideale locatie voor hun fotoshoot. Het feest ging door in Maelstede waar familie en vrienden de beentjes konden strekken op de dansvloer.
Hanne en Ivo bedankt dat ik jullie huwelijksdag mocht meebeleven. Veel plezier met de voorproevertjes!

Hanne&Ivo 190
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Hannelore&Thijs

Verleden zaterdag mocht ik het huwelijk van Hannelore en Thijs vastleggen. Hun gezamenlijke passie was kajakken en dat werd ook het thema van huwelijk. Ik was erbij van bij het klaarmaken van de bruid bij haar ouders in Langemark-Poelkapelle. Daar pikte Thijs zijn bruid op om dan samen de fotoshoot te gaan doen in de kajakclub van Harelbeke. Tussen de paddles en co konden we even schuilen voor een regenbui, toen deze over was zijn we ook nog vlug even kerstmarkten in Kortrijk. Daarna was een ceremonie gepland voor familie en vrienden in de Feestzaal Vaernewijck. De vrienden en familievan het koppeltje mochten de houten minitweepersoonskajak doorgeven aan elkaar en droegen zo hun steentje bij tot het aanschuiven van de ringen. Daarna kon het feest losbarsten en werd er duchtig gedanst en ambiance gemaakt tot waarschijnlijk in de vroege uurtjes.
Hannelore en Thijs, ik wou jullie langs deze weg nogmaals proficiat wensen en veel plezier met deze kleine selectie!

Hannelore&Thijs 28Klik hier voor het vervolg...
Comments

Kelly&David

Zaterdag mocht ik het huwelijk van Kelly en David fotograferen. Kelly maakte zich klaar bij haar papa thuis. Doordat de wet al op een andere dag was voltrokken zaten we wat ruimer kwa tijd wat altijd aangenaam is. Al snel kwam de bus de straat ingereden en kon David zijn aanstaande aanschouwen. De huwelijksplechtigheid had plaats in de kapel van Hof Ter Spieghele in Rodenburg. Daarna hadden we de fotoshoot gepland in de Gavers en ook een korte stop in Blue Woods Hotel zorgde voor nog wat leuke portretten. Daarna ging het feestgezelschap richting feestzaal Huis van Wonterghem in Kuurne voor de receptie en avondfeest.

Kelly en david, ik wens jullie langs deze weg proficiat en nog vele mooie jaren toe. Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Veel plezier met de voorproevertjes.

Kelly&David 60Klik hier voor het vervolg...
Comments

Sofie & Thomas

Een paar jaar geleden sprak fotografieliefhebber Thomas mij aan op het huwelijk van een bevriend koppel. En zie wat daarvan gekomen is twee jaar verder! Zaterdag stapten Sofie en Thomas in het huwelijksbootje, of was het nu een huwelijksvliegtuig Happy ? Wat het vervoersmiddel van hun keuze ook moge zijn, de reis van hun leven is gestart!
Voor de gelegenheid gingen we met Sambabusjes naar het stadhuis te Harelbeke waar de talrijke opkomst van bellenblazende vrienden bij de burgerlijke plechtigheid de enige natte passage werd die dag! Het busje bolde door de glooiende heuvels via de Cultuurfabriek en het Muziekbos naar het Domaine de Jaurieu waar de receptie en avondfeest doorgingen.
Nogmaals een proficiat aan jullie en de hele familie en nog een felicidades op de koop toe! Tot in het najaar voor het vervolg!


Sofie&Thomas001Klik hier voor het vervolg...
Comments

Emmilie & Wouter

Vorig weekend mocht ik het huwelijk meebeleven van Wouter en Emmilie. Enkele maanden geleden hadden we bij ons eerste gesprek al snel de spreekwoordelijke 'klik' gemaakt. Zo kon ik er op hun trouwdag er lustig op los klikken Happy. Het werd een zalig zomers dagje met onderandere een fotoshoot in het Sterrebos in Rumbeke en een zeer pittoreske huwelijksceremonie in een 'hoevestijl' Kerkje. In het Vijverhof werd er geklonken op het kersverse paar en na enkele glaasjes is een dol tochtje met de speedboot gelukkig voor iedereen 'droog' afgelopen...
Congratulations to those 'highschool sweethearts'. En dank aan reddende engel Rosa die mijn koffer heeft bevrijd uit een gesloten kasteel Winking

Emmilie&Wouter004Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.