etc

Hannelore&Thijs

Verleden zaterdag mocht ik het huwelijk van Hannelore en Thijs vastleggen. Hun gezamenlijke passie was kajakken en dat werd ook het thema van huwelijk. Ik was erbij van bij het klaarmaken van de bruid bij haar ouders in Langemark-Poelkapelle. Daar pikte Thijs zijn bruid op om dan samen de fotoshoot te gaan doen in de kajakclub van Harelbeke. Tussen de paddles en co konden we even schuilen voor een regenbui, toen deze over was zijn we ook nog vlug even kerstmarkten in Kortrijk. Daarna was een ceremonie gepland voor familie en vrienden in de Feestzaal Vaernewijck. De vrienden en familievan het koppeltje mochten de houten minitweepersoonskajak doorgeven aan elkaar en droegen zo hun steentje bij tot het aanschuiven van de ringen. Daarna kon het feest losbarsten en werd er duchtig gedanst en ambiance gemaakt tot waarschijnlijk in de vroege uurtjes.
Hannelore en Thijs, ik wou jullie langs deze weg nogmaals proficiat wensen en veel plezier met deze kleine selectie!

Hannelore&Thijs 28Klik hier voor het vervolg...
Comments

Sofie&Tom

Zaterdag mocht ik het huwelijk van Sofie en Tom vastleggen. Jaren geleden had ik het huwelijk van haar nicht Lien mogen fotograferen. Maar vandaag hadden Tom en Sofie hun mooiste dag ingekleed met het thema lente, groene blaadjes en zingende vogels in de bomen. In de vroege ochtend kwam Tom zijn aanstaande oppikken met de bus om in Kortrijk te gaan trouwen voor de wet in het stadhuis. Bij het buitenkomen werden we even verrast door een aprilse bui maar dat kon de pret niet drukken. We hadden de fotoshoot gepland in het Kasteel van Rumbeke vlakbij de ouderlijke woonst van Sofie. Grappig genoeg waren daar ook 'Lovebirds' opgesteld in de tuin. Na een snel hapje luidden de klokken in Rumbeke voor hun Kerkelijk huwelijk. Na de dienst ging het feestgezelschap richting feestzaal Maelstede voor de receptie en avondfeest. Daar had men nog een 'blind date' in petto voor het koppel, maar Tom liet zich niet in de luren leggen en koos feilloos de 'ware' uit de gewillige partijen.

Sofie en Tom, ik wens jullie langs deze weg proficiat en vele mooie jaren toe. Veel plezier met de voorproevertjes.

SOFIEenTOM 32

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Charlotte&Bert

Het is alweer bijna twee weken geleden dat ik het huwelijk van Charlotte en Bert mocht fotograferen op wat één van de zwoelste dagen van deze zomer tot nog toe zou worden. Het werd een dag vol gelach en emotierijke momenten. Charlotte werd opgepikt door Bert bij haar ouderlijke thuis voor de fotoshoot in de 'relatieve' friste van de voormiddag. Daarna werd de familie en vrienden ontvangen om naar het nieuwe stadhuis van Zwevegem te gaan voor de burgerlijke plechtigheid. De huwelijksplechtigheid werd in intieme kring gehouden en gelukkig werd er op het laatste moment voor een pittoreske boerderij in Rollegem gekozen om ons van een zomerse regenbui te behoeden. De recepties en avondfeest gingen door in Salons Alta Ripa te Outrijve, waar de feestelijkheden doorspekt werden met hartelijke speeches, gezang en spel.

Charlotte en Bert, ik heb meegenoten op jullie dag en ik hoop dat de voorproevertjes in de smaak vallen.


Charlotte&Bert 72Klik hier voor het vervolg...
Comments

Carmen&Nicolas

Afgelopen zaterdag mocht ik het huwelijk Van Nicolas en Carmen vastleggen. Het koppel leerde mekaar kennen tijdens hun studies in Leuven, maar hun trouwdag ging door in Rollegem nabij Kortrijk. Het pittoreske kerkje was bijna tot de nok gevuld met vrienden, familie en een sfeerbrengende gospelband. Na de mis gleed het koppel in de ouwe MG en snorden ze gezwind naar het Chateau du Biez in Henegouwen waar de recepties en avondfeest doorgingen.
Carmen en Nicolas en familie wil ik langs deze weg nogmaals proficiat wensen met het huwelijk.

"Baie plesier met die kiekies" Happy


Nicolas&Carmen 17Klik hier voor het vervolg...
Comments

Pieter & Sarah weddingshoot in Kortrijk

De weddingshoot van Sarah en Pieter heeft me veel mooie kanten van Kortrijk laten ontdekken. Als twee rasechte Kortrijkzanen was de hele stad voor even hun fotoset! Ik heb mij vree geamuseerd met jullie die dag en kiezen tot deze kleine selectie was geen makkelijke taak Happy
Alvast veel plezier met de voorproevertjes en nogmaals proficiat!


Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.