etc

Justien&Niels

Een tweetal weken geleden mocht ik het huwelijk van Justien en Niels meebeleven. De bruid maakte zich klaar in het landelijke Passendale waar haar Niels haar kwam oppikken. We deden de koppelshoot in het park van Zonnebeke waar die dag toevallig een Schotse delegatie doedelzakspelers een deuntje opstak voor ons koppel! Na de shoot was de kerk van Zonnebeke goed gevuld voor hun huwelijksmis. Daarna bracht de bus de suite naar zaal Maelstede in Kuurne waar de receptie en avondfeest zoals verwacht in klasse werd gehouden.
Justien en Niels bedankt dat ik deze mooie dag met jullie mocht delen, nogmaals proficiat en veel plezier met deze eerste selectie!

JUSTIEN&NIELS 76Klik hier voor het vervolg...
Comments

Hanne&Ivo

Vorig weekend was ik er weer vroeg bij op één van de eerste lentedagen van het jaar. Die dag trouwden Hanne en Ivo te Deerlijk. Ze hadden elkaar leren kennen op de trein, dus was dit het thema van hun huwelijksdag.
Het station van Harelbeke waar ze iedere dag op weg naar het werk passeren werd zo de ideale locatie voor hun fotoshoot. Het feest ging door in Maelstede waar familie en vrienden de beentjes konden strekken op de dansvloer.
Hanne en Ivo bedankt dat ik jullie huwelijksdag mocht meebeleven. Veel plezier met de voorproevertjes!

Hanne&Ivo 190
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Lisa&Nico

Tijdens het huwelijk van Lisa en Nico was het een leuk weerzien van vele bekende gezichten. Ooit fotografeerde ik al het huwelijk van de broer van Lisa. De aanloop naar het huwelijk was met de verbouwingen behoorlijk druk geweest en ook als lerares kan je het einde van de examens al je tijd goed gebruiken! Nico kwam zijn bruid oppikken met een Volkswagen Sambabusje. We gingen de fotoshoot gaan doen in een bos vlakbij in Ardooie. De huwelijksplechtigheid nam plaats in een afgeladen volle Kerk, de leerlingen van Lisa hadden er voor haar nog een mooie verrassing in petto. Bij het buitenkomen hing er een zomers sfeertje met ijscreemkar en Limoncello. Voor de receptie en het avondfeest vertrok het feestgezelschap naar Salons Maelstede in Kuurne. Lisa en Nico ik wens jullie nogmaals proficiat met jullie huwelijk en veel kijkplezier met deze eerste voorproevertjes van jullie foto's...

LISA&NICO 20Klik hier voor het vervolg...
Comments

Karen&Ward

Het trouwseizoen ging vorige zaterdag van start met als eerste huwelijk dat van Karen en Ward. Vroeg in de ochtend kwam ik in Poperinge aan bij Karen haar ouders om de laatste voorbereidingen vast te leggen. Ward kwam zijn aanstaande begroeten en samen vertrokken we voor de fotoshoot naar de Ieperse Vesten. In de namiddag luidden de klokken van de O.L.V-Kerk in Poperinge en ging hun trouwmis van start. De mis werd begeleid door de ontroerende muziek van de band Dominosound. Daarna ging het gezelschap naar de feestzaal van Maelstede in Kuurne, voor de recepties en het avondfeest. Karen en ward, ik wens jullie langs deze weg nogmaals proficiat met jullie huwelijk en veel plezier met deze korte preview van jullie fotoreportage!


Karen_en_Ward 30Klik hier voor het vervolg...
Comments

Sofie&Tom

Zaterdag mocht ik het huwelijk van Sofie en Tom vastleggen. Jaren geleden had ik het huwelijk van haar nicht Lien mogen fotograferen. Maar vandaag hadden Tom en Sofie hun mooiste dag ingekleed met het thema lente, groene blaadjes en zingende vogels in de bomen. In de vroege ochtend kwam Tom zijn aanstaande oppikken met de bus om in Kortrijk te gaan trouwen voor de wet in het stadhuis. Bij het buitenkomen werden we even verrast door een aprilse bui maar dat kon de pret niet drukken. We hadden de fotoshoot gepland in het Kasteel van Rumbeke vlakbij de ouderlijke woonst van Sofie. Grappig genoeg waren daar ook 'Lovebirds' opgesteld in de tuin. Na een snel hapje luidden de klokken in Rumbeke voor hun Kerkelijk huwelijk. Na de dienst ging het feestgezelschap richting feestzaal Maelstede voor de receptie en avondfeest. Daar had men nog een 'blind date' in petto voor het koppel, maar Tom liet zich niet in de luren leggen en koos feilloos de 'ware' uit de gewillige partijen.

Sofie en Tom, ik wens jullie langs deze weg proficiat en vele mooie jaren toe. Veel plezier met de voorproevertjes.

SOFIEenTOM 32

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.