etc

Lieselotte&Kevin

Vorige zaterdag mocht ik het huwelijk fotograferen van Lieselotte en Kevin. Het was voor mij een keer bijna een thuismatch met een finale op verplaatsing (met het EK in mind Happy ). Ik startte in het nabije Gullegem bij de ouders van Lieselotte, waar ze haar aan het klaarmaken was, samen met hun drie zoontjes. Algauw kwam Kevin aan om naar de Kapel bij Rodenburg te vertrekken voor de ceremonie. Nog even een korte fotoshoot aan de kapel met de Citroën Oldtimer en ze konden even op adem komen bij Kevin zijn ouders. Want het finale stuk van hun dag nam plaats in het verre Ittre in zaal Palais de Plume. De regio doet een beetje het vakantiegevoel in eigen land ontluiken en eens de zaal binnen viel mijn mond bijna open van de grandeur van deze locatie! De fotoshoot kon niet anders dan hier doorgaan en de hulp van de twee ultraprofessionele ceremoniemeesters van Ceremoré uit Brugge kwam bij momenten even goed van pas als een zwitsers zakmes op een survivaltocht. Hoedje af voor hun Gedrevenheid en Serviceniveau! De receptie en het avondfeest konden daarna pas echt van start gaan.

Lieselotte en Kevin, nogmaals proficiat en veel plezier met de eerste shots!

Lieselotte&Kevin 60Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.