etc

Xavie&Stijn

Enkele weken geleden mocht ik het huwelijk van Xavie en Stijn meebeleven.
Vorig jaar had ik het koppel reeds leren kennen op het huwelijk van haar broer Burt. Xavie kennen velen als 'Granolaprinses' en Stijn is ook geen onbekende door hun familiebedrijf waar ze zo maar even nationale KMO-laureaat zijn geworden.
Op de dag van hun huwelijk pikte Stijn Xavie op bij haar ouders met een suite van Mustangs, zijn lievelingswagens. De veelkleurige suite ontsprong de regendans en kon onder het zonnetje de Kerk van Koekelare binnentreden voor een prachtige huwelijksplechtigheid. Vlakbij was een mooi oud herenhuis waar we erna terecht konden voor de fotoshoot. Daarna ging het gezelschap richting De Vossenberg voor de recepties en het avondfeest. De sfeer zat er goed in en er werd goed uit de bol gegaan op de dansvloer!
Bij deze wens ik jullie nogmaals proficiat en moge het bij jullie thuis nog lang zo lekker mogen ruiken naar die heerlijke ontbijtjes!

Xavie&Stijn 372Klik hier voor het vervolg...
Comments

Evelien&Thijs

Zaterdagmorgen mocht ik mij verheugen op alweer een mooie dag met het huwelijk van Evelien en Thijs. In de ochtend pikte Thijs zijn aanstaande op bij haar ouders thuis in Zulte met de Sima Tours oldtimerbus. Chauffeur Raf bracht ons gezwind naar het stadhuis van Waregem alwaar de schepen het burgerlijke huwelijk inzegende. Daarna was er een korte stop bij het koppel thuis om erna naar de kapel door te rijden voor de geanimeerde huwelijksmis met een bij momenten komische pastoor van dienst Happy. Het kersverse bruidspaar mocht daarna schitteren in hun fotoshoot in een mooi domein in de Vlaamse Ardennen. Een kleine rit later waren we verwacht in Salons Alta Ripa voor de receptie en het avondfeest. Ik kijk met veel plezier terug naar jullie dag. En hoop dat jullie ook veel plezier hebben met het bekijken van jullie voorproevertjes.

Evelien&Thijs 302

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Hannelore&Kurt

Vorig weekend mocht ik het Kerkelijk huwelijk en de recepties van Hannelore en Kurt fotograferen. De feestelijkheden speelden zich af in het landelijke Outrijve. Het feestgezelschap werd met een tractortje en huifkar naar het pittoreske Kerkje gevoerd, waar een heel warme en unieke Kerkelijke plechtigheid plaatsvond. Daarna was het slechts een kort ritje terug naar de Kasteelhoeve om de recepties van start te laten gaan. Deze keer is de reportage vooral zonder poseren verlopen om zoveel mogelijk de spontaniteit te bewaren.
Langs deze weg wens ik jullie nogmaals een gelukkig leven samen toe!
Genieten jullie even mee?

Hannelore&Kurt 179
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.