etc

Sharon&Dag

Zaterdag mocht ik het Kerkelijke huwelijk fotograferen van Sharon en Dag. Sharon kwam voor haar feest samen met Dag en de kindjes hun mooiste dag vieren in haar geboortedorp Koolskamp. De voorbereidingen waren al aan de gang in het kapsalon van mama Martine toen ik toekwam. Het salon van Martine ken ik al van toen ik zelf nog een klein manneke was. Het was er een gezellige drukte waar we even aan ontsnapten naar de oude brouwerij van Rodenbach om de fotoshoot te gaan doen. Daarna kwam de glamourbus hun oppikken om nog even een hapje te gaan eten alvorens de klokken luidden van de Kerk. Het werd een emotionele viering. Daarna ging het terug naar de feestzaal om nog wat familieportretten te nemen.
Sharon en Dag ik wens jullie en de kindjes een gelukkig leven samen toe en veel plezier met het bekijken van de voorproevertjes

Sharon&Dag 31Klik hier voor het vervolg...
Comments

Beau&Charlotte

Zaterdag mocht ik het burgerlijk huwelijk fotograferen van Charlotte en Beau. Charlotte is van mijn geboortestad maar leerde Beau kennen uit de verre Noorderkempen. Na twee jaar en vele treinritten later om bij elkaar te zijn, besloten ze te komen samenwonen in het landelijke Staden. De nonkels hadden hun Citroens DS opgeblonken om de bruidjes te brengen naar het stadhuis alwaar het dringen was voor een plaatsje binnenin. Het treinstation van Lichtervelde is nog altijd een plek van herinneringen op weg naar elkaar en daarom deden we er daarna ook hun fotoshoot. De Colliemolenhoeve in Oostnieuwkerke verzorgde de familie van drank en spijs om wat te bekomen alvorens alle vrienden arriveerden voor een spetterende avond vol dans en muziek en gelach. Beau en Charlotte, bedankt dat ik jullie huwelijksfotograaf mocht zijn en ik wens jullie nogmaals veel geluk toe met elkaar. Veel plezier met de voorproevertjes!

Beau&Charlotte 34Klik hier voor het vervolg...
Comments

Kelly&Kurt

Zaterdag mocht ik het huwelijk van Kelly en Kurt fotograferen. Ze hadden me al op twee jaar voordien geboekt en alles was perfect gepland op deze mooie dag. Hun jarenlange liefde voor elkaar werd bezegeld in de Godelievekerk in Roeselare. Het was een mis vol symboliek met mooi gezang en een ook de kinderen van Lenteland kwamen op het einde een dansje plaatsen om hun 'Kelly' te feliciteren. Daarna ging het gezelschap met de bus naar feestzaal de Vossenberg voor het avondfeest waar tot in de late uurtjes de beentjes werden gestrekt.

Kelly en Kurt, ik wens jullie langs deze weg nogmaals proficiat toe met elkaar! Ik hoop dat jullie evenveel plezier hebben met het bekijken van de foto's als ik had met ze te nemen.


KELLY&KURT 24Klik hier voor het vervolg...
Comments

Valerie&Adam

Due to the mix of nationalities of the wedding party this post is going to be in English.
The wedding I shot on saturday was by no means 'the usual happening'! Valerie was born and raised in Roeselare but her heart was stolen by Adam when studying in the UK.
They had always been fascinated by traveling and moved to way down under in New Zealand. But for their marriage they chose to come to the hometown Roeselare.
Family came from the UK and Spain to attend this joyful event. And what a lively bunch of people they were! It was a day full of laughter and even some tears. Valerie and Adam and little Ruby, I wish you two best of luck together. Enjoy the small selection of pics I put online for you. Congrats!

Valerie&Adam 48Klik hier voor het vervolg...
Comments

Katelijne & Pieterjan

Een week of twee geleden mocht ik de huwelijksreportage van Pieterjan en Katelijne verzorgen. Van in de vroege ochtend waren de zusjes al in de weer met de voorbereidingen voor wat een schitterende dag beloofde te worden daar in 'Brugge die Scone'. Pieterjan kwam zijn bruidje oppikken om met de bus naar het stadhuis van Roeselare te rijden. Daarna ging het terug richting Brugge voor een korte fotoshoot in het centrum. Maar al snel luidden de klokken in de verte voor de moment supreme in de O.L.V-Kerk. Een prachtige kerkdienst later reed het gezelschap richting Salons Saint-Germain alwaar het feest van start ging.

Nogmaals mijn felicitaties en veel plezier met de voorproevertjes!

Katelijne&Pieterjan 9Klik hier voor het vervolg...
Comments

Annelies & Bram

Psssst, ik heb een nieuwsje dat de cover van een glossy magazine verdient!
Dit weekend zijn Bram en Annelies getrouwd en ondergetekende kon deze blijde gebeurtenis op de foto zetten.
In het dagelijkse leven klikken beide tortelduifjes met de Macmuis in de grafische wereld, maar dat het op alle andere vlakken ook klikt daar mag je gerust van zijn.
Die twee samen zijn gelijk een 'certified PDF' krijgen drie dagen voor deadline met een lintje rond Winking. Nu genoeg 'inside jokes' uit de branche en genieten van de pics!

Nogmaals mijn felicitaties en bijt maar eens goed in die 'Big Apple'

en P.S.: er zit een voorproefje verborgen ergens voor een volgende blogpost Happy


Annelies&Bram 2Klik hier voor het vervolg...
Comments

Tonia & Jeremy

Of hoe buurmeisjes snel groot worden. Zaterdag mocht ik het huwelijk van Tonia en Jeremy vastleggen. Het werd een mooie dag waarbij het feestgezelschap met paardenkoets naar het stadhuis van Roeselare werd gebracht. Gedurende de hele dag was het ook voor mij een leuk weerzien van vele bekende gezichten. Via deze blogpost wens ik jullie tweetjes nogmaals proficiat en veel succes toe!

Veel kijkplezier met dit voorproefje!

Klik hier voor het vervolg...
Comments

Marta online kunstmagazine

Een nieuw initiatief om kunst in al zijn vormen te promoten werd op Kerstdag boven de spreekwoordelijke doopvont gehouden.
Maak kennis met locale artiesten, interviews, kalenders, weetjes en veel meer.

Comments

Fotoshoot Enora en logodesign Coiffure Artistique

Voor Coiffure Artistique te Rumbeke mocht ik laatst een logo ontwerpen. Verder hebben we in het salon een fotoshoot georganiseerd waarbij Kevin (hairdresser) en Barbara (makeup en visagie) ervoor zorgden dat het model van dienst er ‚stunning’ uitzag. Als model kozen we voor de charmante Enora Oplinus ondermeer bekend van haar puike prestaties in ‚So You Think You Can Dance’. Met het eerste beeld wilden we een moodshot bereiken met een nostalgisch ‚Audrey Hepburn’gehalte (net als Enora een belgische danseres).

Enkele resultaten!

Bovenstaande shots zijn genomen met een Canon 5D mark 2 met 70-200mm 2.8 op statief.
Een vlinderbelichting met boven een paraplu en onder een California Sunbounce werd als fill gebruikt.
Een medium softbox als zacht vullicht schuinachter en een gegridde flits op de achtergrond maakten het plaatje compleet.
Comments

Lien & Kristof, a 'white wedding'

Op een zwoele zomeravond had ik deze zomer hun verlovingshoot met Lien en Kristof aan het strand. Gisteren had ik de eer om hun trouwdag te mogen fotograferen, het was zo ook mijn eerste trouwshoot in een winterse sfeer.
Lien zag er met haar „white dress” fantastisch uit en paste naadloos in de besneeuwde omgeving Happy. De frisse temperaturen konden de sfeer niet drukken en ook de decapotable bus met een vree goeie chauffage bracht ons van stadhuis naar Kerk en uiteindelijk naar het Fabriekspand alwaar het feest pas goed losbarstte. Lien en Kristof jullie zijn een keitof koppel en ik heb me vree geamuseerd met jullie op jullie mooiste dag.
Veel plezier met de voorproevertjes en proficiat!!!!Klik hier voor het vervolg...
Comments

Trouwshoots in de nieuwe brochure met huwelijksfotografie door Kristof Pattyn Grafiek en Foto uit Roeselare

Kristof Pattyn Grafiek & Foto stelt u de nieuwe brochure van zijn huwelijksfotografie voor. Ik bied u een reportage volledig op maat aan. Trouwkoppels kunnen deze brochure in PDF-vorm verkrijgen door mij een vrijblijvend mailtje te sturen. Zo heeft u alvast een idee omtrent wat u allemaal kan verwachten op uw ‚mooiste dag’.

Comments

Mieke & Bart

We hebben het goe weere besteld zei Bart, en ’t goe weere hebben we inderdaad gekregen gisteren! De trouwdag van Bart & Mieke werd een zonovergoten dag waar de familie met een oldtimerbus van Roeselare naar de pittoreske Sint-Martinuskerk te Loppem werd gebracht. Een mooier kerkje kon er niet zijn voor dit prachtkoppel!
Nogmaals mijn felicitaties en veel plezier met de voorproevertjes!


Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.