etc

An&Koen

Vorige week vierden An en Koen hun kerkelijk huwelijk. Ze waren reeds lange tijd getrouwd voor de wet maar vonden dat het tijd was om samen met de kindjes Kato en Manon en hun familie dit te bezegelen met een mooie viering en een groots feest.
Ik was er van 's ochtends vroeg bij toen An en de kinderen al hun bij elkaar passende kleedjes pasten. Papa Koen kwam al snel langs met het bruidsboeket en ook de meisjes kregen een passend boeketje. We gingen daarna naar Oudenaarde in een verlaten kloosterkerkje wat foto's nemen. Na nog wat foto's in het zonnetje aan de Schelde werd het gezinnetje naar de kerk van Eine gevoerd met de cabrio kever. De familie en vrienden mochten daar een emotionele viering meemaken voorzien van zang en mooi toetsen-, viool- en klarinetspel. Daarna ging het feestgezelschap naar Salons Montovani alwaar de receptie en het avondfeestdoorgingen onder een weldadig zomerzonnetje.

An, Koen, Kato en Manon, bedankt dat ik met jullie deze dag mocht meebeleven. Ik wens jullie veel plezier met het bekijken van de voorproevertjes. Jullie straalden!

Nogmaals proficiat!

An&Koen 28Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.