etc

Shanah&Anthony

Zaterdagochtend werd ik op deze lentedag in de vroegte verwacht in het landelijke Schuiferskapelle nabij Tielt. Daar waren de voorbereidingen aan de gang bij de ouders van de bruid Shanah. Vandaag kwam Anthony met de bus zijn aanstaande oppikken om samen met familie en vrienden hun jawoord te gaan geven in het mooie Huis Mulle der Terschueren in Tielt. Na een korte receptie en een hapje thuis trokken we naar het Kasteel van Poeke om wat foto's te gaan nemen. Daarna ging het feestgezelschap richting Salons ten Boogaerde in Kortemark waar de recepties en het avondfeest doorgingen. Ik wou jullie nogmaals bedanken dat ik erbij mocht zijn en wens jullie veel kijkplezier met de voorproevertjes!

IMGL0958Klik hier voor het vervolg...
Comments

Annelies&Stijn

Eerder deze zomer trouwde Thomas, de broer van Annelies en ditmaal was het de beurt aan Annelies en Stijn om elkaar het jawoord te geven. Maar het jawoord geven aan een vrijwillige brandweerman gebeurt niet in alle stilte Happy.
Stijn pikte de bruid op met de brandweerwagen en éénmaal aan het stadhuis vormden de collega's een erehaag voor het koppel. Na een kort bezoekje aan de kazerne vertrokken we naar Brugge voor de fotoshoot, Annelies hield hier nog altijd veel leuke herinneringen aan over uit haar studententijd. 's Avonds trok het feestgezelschap naar Salons ten Boogaerde.

Stijn en Annelies, ik wens jullie hierbij nogmaals proficiat toe en veel kijkplezier!

Annelies&Stijn 6Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.