etc

Justien&Niels

Een tweetal weken geleden mocht ik het huwelijk van Justien en Niels meebeleven. De bruid maakte zich klaar in het landelijke Passendale waar haar Niels haar kwam oppikken. We deden de koppelshoot in het park van Zonnebeke waar die dag toevallig een Schotse delegatie doedelzakspelers een deuntje opstak voor ons koppel! Na de shoot was de kerk van Zonnebeke goed gevuld voor hun huwelijksmis. Daarna bracht de bus de suite naar zaal Maelstede in Kuurne waar de receptie en avondfeest zoals verwacht in klasse werd gehouden.
Justien en Niels bedankt dat ik deze mooie dag met jullie mocht delen, nogmaals proficiat en veel plezier met deze eerste selectie!

JUSTIEN&NIELS 76Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.