etc

Hanne&Wladimir

Vorige week mocht ik het huwelijk van Hanne en Wladimir fotograferen. Een tijdje terug had ik reeds een fotoshoot gedaan met hen om hun uitnodiging te ontwerpen. En daar had ik algauw door dat ze beiden verzot zijn op paarden maar dan elk op hun eigen manier. Bij Wladimir zitten die verstopt onder de motorkap van classy oldtimers waar hij graag de moersleutel opzet en van Hanne doet haar hart een sprongetje bij de jumpingpaarden. Deze ingrediënten zorgden voor de indrukwekkende manier om het koppel naar de Kerk in Zwevegem Knokke te vervoeren. In de ochtend kwam Wladimir zijn bruid oppikken en konden we de fotoshoot gaan inblikken. Tegen de tijd dat we terug bij haar ouders kwamen stonden een huifkar en een ware ruitersstoet klaar om het koppel in hun cabrio te begeleiden naar de mis. De mis werd opgeluisterd met de zang van zangeres Iana. Na een hartverwarmende misdienst konden we de tocht aanvatten naar Le Saulchoir waar in de kasteeltuin nog net tijd was voor wat familiefoto's. De receptie en avondfeest konden daarna van start gaan. Familie en vrienden konden getuige zijn van hilarische acts en Wladimir liet zijn bruid maar al te graag rondspinnen tijdens de openingsdans. Hanne en Wladimir, nogmaals proficiat en bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Hanne&Wladimir 27
Klik hier voor het vervolg...
Comments

Charlotte&Bert

Het is alweer bijna twee weken geleden dat ik het huwelijk van Charlotte en Bert mocht fotograferen op wat één van de zwoelste dagen van deze zomer tot nog toe zou worden. Het werd een dag vol gelach en emotierijke momenten. Charlotte werd opgepikt door Bert bij haar ouderlijke thuis voor de fotoshoot in de 'relatieve' friste van de voormiddag. Daarna werd de familie en vrienden ontvangen om naar het nieuwe stadhuis van Zwevegem te gaan voor de burgerlijke plechtigheid. De huwelijksplechtigheid werd in intieme kring gehouden en gelukkig werd er op het laatste moment voor een pittoreske boerderij in Rollegem gekozen om ons van een zomerse regenbui te behoeden. De recepties en avondfeest gingen door in Salons Alta Ripa te Outrijve, waar de feestelijkheden doorspekt werden met hartelijke speeches, gezang en spel.

Charlotte en Bert, ik heb meegenoten op jullie dag en ik hoop dat de voorproevertjes in de smaak vallen.


Charlotte&Bert 72Klik hier voor het vervolg...
Comments

Annelies&Stijn

Eerder deze zomer trouwde Thomas, de broer van Annelies en ditmaal was het de beurt aan Annelies en Stijn om elkaar het jawoord te geven. Maar het jawoord geven aan een vrijwillige brandweerman gebeurt niet in alle stilte Happy.
Stijn pikte de bruid op met de brandweerwagen en éénmaal aan het stadhuis vormden de collega's een erehaag voor het koppel. Na een kort bezoekje aan de kazerne vertrokken we naar Brugge voor de fotoshoot, Annelies hield hier nog altijd veel leuke herinneringen aan over uit haar studententijd. 's Avonds trok het feestgezelschap naar Salons ten Boogaerde.

Stijn en Annelies, ik wens jullie hierbij nogmaals proficiat toe en veel kijkplezier!

Annelies&Stijn 6Klik hier voor het vervolg...
Comments

Sofie & Thomas

Een paar jaar geleden sprak fotografieliefhebber Thomas mij aan op het huwelijk van een bevriend koppel. En zie wat daarvan gekomen is twee jaar verder! Zaterdag stapten Sofie en Thomas in het huwelijksbootje, of was het nu een huwelijksvliegtuig Happy ? Wat het vervoersmiddel van hun keuze ook moge zijn, de reis van hun leven is gestart!
Voor de gelegenheid gingen we met Sambabusjes naar het stadhuis te Harelbeke waar de talrijke opkomst van bellenblazende vrienden bij de burgerlijke plechtigheid de enige natte passage werd die dag! Het busje bolde door de glooiende heuvels via de Cultuurfabriek en het Muziekbos naar het Domaine de Jaurieu waar de receptie en avondfeest doorgingen.
Nogmaals een proficiat aan jullie en de hele familie en nog een felicidades op de koop toe! Tot in het najaar voor het vervolg!


Sofie&Thomas001Klik hier voor het vervolg...
Comments

Meer dan plaatjes

U bent op de fotoblog terechtgekomen van freelance fotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn uit Roeselare. De blog bevat nieuwe werkjes, softwaretips (appleminded), belichtingstips, reisverslagjes en foto's

Kijk zeker ook eens op de site om per categorie wat voorbeelden van foto's te bekijken

Voor nog meer foto's kan u ook kijken bij de flickrpagina hier onderaan.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Kristof.pattyn. Make your own badge here.