etc

Welkom op de website van freelancefotograaf en grafisch ontwerper Kristof Pattyn gebaseerd in Roeselare. Ik ben actief in de grafische sector en heb daarbovenop een bijberoep gestart in fotografie en grafisch ontwerp.
Ik sta voor verfrissende fotografie op originele locaties. Koppels kunnen bij mij terecht voor verlovingsfotoshoots en huwelijksreportages. Ouders zien die unieke momenten bij het opgroeien van hun kinderen vereeuwigd in een leuke kidsshoot.

Voor de bedrijfswereld zorg ik voor het ontwerp van logo's, drukwerk en verzorg ik ook de fotografie waarbij ik garant sta voor een uniforme huisstijl. Ook de gevelcommunicatie enzomeer behoren tot de mogelijkheden.

Contacteer mij op onderstaand emailadres voor al uw vragen en een eventuele prijsofferte. Voor de tarieven van de huwelijksreportages is een PDF-brochure beschikbaar op aanvraag.

Contacteer mij hier voor uw fotoshoot of grafisch ontwerp.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon

Fotografie

Ik sta tot uw beschikking voor reportages en fotoshoots op locatie. Met behulp van een gepaste belichting en setting mogen ook uw foto's gezien worden. Alle beelden krijgt u ter beschikking op DVD of CD-rom (beperkte resolutie).

Grafisch ontwerp

U bent op zoek naar een logo, huisstijl of een grafisch ontwerp? Ik verzorg uw prepresswerk en sta in contact met kwalitatieve leveranciers voor uw drukwerk en belettering.

Afwerking

Uw foto's kunnen worden afgewerkt op groot formaat gekleefd op Dibond, Diasec (met hoogglans plexiglas) of canvas.

Informeer ook naar alle mogelijkheden om uw foto's in een aantrekkelijk album te verwerken.

Info

Kristof Pattyn Grafiek & Foto

4e Regiment Karabiniersstr. 10, 8980 Passendale

GSM 0473 38 24 98

Dexia Bank 063-4553419-80

BTW 0891.964.290

kristofpattyn@gmail.com