etc

Kristof Pattyn Grafiek & Foto heeft een passie voor het vastleggen van mooie momenten.
Uw huwelijksdag is zonder twijfel één van de mooiste dagen uit uw leven. Deze dag beleef ik graag met u mee en leg daarbij zowel de grote gebeurtenissen vast alsook de kleine details die u ontgaan zijn op die drukke dag. Ik volg u de hele dag op de voet en vang ook de spontane momenten. Tijdens de ‘fotoshoot’ nemen we even de tijd om met behulp van belichting u op zijn mooist in beeld te brengen.
Ik werk niet met standaardpakketten maar luister naar uw wensen. Een reportage wordt per uur berekend en een DVD (met mediumresolutie jpegs) en/of professioneel album behoren tot de mogelijkheden. Ook voor topkwaliteitvergrotingen kan u achteraf bij mij terecht. Mail mij gerust voor de huwelijksbrochure met alle info over mijn werkwijze, de prijzen en wat tips voor de planning van uw dag. Kijk zeker ook eens bij de recente huwelijkspreviews op de Fotoblog.
.
.

Welkom op de vernieuwde site van Grafiek & Foto Kristof Pattyn

Grafiek en Foto Kristof Pattyn biedt u fotografie en grafisch ontwerper op freelancebasis.

Kijk gerust eens rond op de site en ontdek of ik voor u iets kan betekenen. Bij de INFO pagina vindt u alle gegevens om mij te bereiken. Alvast bedankt voor uw bezoek!

contact form icon

U trouwt of wil een verlovingsshoot? Klik door naar de Infopagina om mij te contacteren voor die romantische shoot.